Wilson Kirwan vierailu

Normaali

Pölhön koulussa muistellaan lämmöllä vieläkin iloisen ja tanssivan satusedän vierailua Pölhön koululla 12.4.2013. Vuoden positiivisimmaksikin valittu kansakuntamme satusetä, juoksija ja kirjailija valloitti positiivisuudellaan ja innostuneisuudellaan koulumme oppilaat. ”Paras tyyppi ikinä!” -lausahduksia kuului niin 6. -luokkalaisten suusta, kun taas pienemmät oppilaat eivät malttaneet pestä käsiään Wilsonin tervehtiessä heitä.

Wilson ilmeili hulvattomasti esiintyessään.

Wilson ilmeili hulvattomasti esiintyessään.

Koko sali kuunteli herpaantumatta satusedän kertomuksia Afrikasta sekä luovuuden ja itseensä uskomisen tärkeydestä. Isommat oppilaat leikkivät innokkaasti Wilsonin afrikkalaista Pihvi-leikkiä piirissä, kun taas pienemmät oppilaat kyselivät paljon omia kysymyksiä etenkin afrikkalaisesta elämästä. Afrikassa ei nimittäin ollut ollenkaan kirjoja, eikä Wilsonin äiti ja isä osanneet laisinkaan lukea. Uskomatonta, että nyt Wilson on kirjoittanut jo 7 kirjaa, joista osa on lastenkirjoja.

Wilson esittelee itsetekemäänsä villasukkaa.

Wilson esittelee itsetekemäänsä villasukkaa.

Wilson Kirwan energisyys ja hymyileväisyys oli nähtävissä oppilaitten kasvoilla vielä salista poistuessakin. Wilson tervehti heittämällä ”yläviitoset” vielä jokaisen oppilaan kanssa. Wilson huomioi kaikki oppilaat ja heidän vastauksensa kannustamalla taputtamaan kaverille. Wilson painutti koulutuksen olevan avain elämään, ja tärkeää oli motivaatio – koskaan ei saa luovuttaa. Yhteistyötä tekemällä voimme saavuttaa paljon hyviä asioita.

Wilson tervehti kaikki oppilaat.

Wilson tervehti kaikki oppilaat ilolla.

Pohjolan Sanomien juttu 14.4.2013.

Pohjolan Sanomien juttu 14.4.2013.

Kiitämme lämpimästi hymyilevää satusetää onnistuneesta ja innostavasta vierailusta koulullamme sekä Keminmaan kirjastoa yhteistyöstä, jonka ansiosta vierailu mahdollistui!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s